Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepice

fotka Slepice
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Slepice:

1 slepice  | 50 ml smetany na vaření  | 1 cibule  | 1 lžíce sladké papriky  | 2 bobkové listy  | 3 kuličky nového koření a celého pepře  |  olej na smažení  | trochu instantní jíšky

Postup přípravy receptu Slepice:

Slepici naporcujeme na menší kousky. V hrnci rozpálíme olej a osmahneme nakrájenou cibuli na kostičky. V témže hrnci opečeme ze všech stran i kusy slepice. Podlijeme vařící vodou, osolíme, přidáme bobkové listy, nové koření i celý pepř. Nakonec zaprášíme sladkou paprikou a za stálého podlévání dusíme pod pokličkou. Když je slepice měkká, zaprášíme ji instantní jíškou, necháme přejít varem a nakonec přilijeme smetanu, kterou necháme dobře prohřát, ale už nevaříme. Jako přílohu podáváme knedlík, rýži nebo těstoviny.


Fotky receptu Slepice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles