Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepice na tymiánu

fotka Slepice na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Slepice na tymiánu:

tuk  | 2 velké cibule  | 1 slepice  | 3 bobkové listy  | 3/4 sáčku tymiánu  |  voda  | 1 smetana  |  mouka  | Na buchtu: 400 g hladké mouky  | 100 g tuku  | 250 ml mléka  |  sůl  |  kvaska ze 30g droždí

Postup přípravy receptu Slepice na tymiánu:

Na tuku osmahneme 2 velké nadrobno nakrájené cibule a rozporcovanou slepici. Přidáme 3 bobkové listy, 3/4 sáčku tymiánu, zalijeme vodou a vaříme asi 30 minut v tlakovém hrnci. Měkkou slepici vykostíme a maso nakrájíme .Vývar uvedeme do varu, přidáme smetanu, ve ktré jsme rozkvedlali mouku. Necháme dobře povařit. Jako přílohu podáváme buchtu.
(Necháme vykynout a upečeme. Krájíme na kostky.)


Fotky receptu Slepice na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepice na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !