Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepičí ragú

fotka Slepičí ragú
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Slepičí ragú:

1 slepice  | 1 karotka  | 1/2 petržele  | kousek celeru  | 1 cibule  | 2 lžíce másla  | 3 lžíce mouky  | malá konzerva zeleného hrášku  | 1 květák  | 1/4 litru mléka  | 2 žloutky  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Slepičí ragú:

Slepici vaříme rozpůlenou v osolené vodě. Po půl hodině vaření přidáme zeleninu vcelku a vaříme dál. Měkké maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. V osolené vodě si uvaříme květák a rozebereme ho na růžičky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a za stálého míchání ji zředíme slepičím vývarem. Do takto připravené polévky zavaříme houskové knedlíčky. Pak přidáme maso, hrášek, květák a v mléce rozšlehané žloutky. Před podáváním přidáme nadrobno nasekanou petrželovou nať.


Fotky receptu Slepičí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepičí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !