Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slezský bigoš

fotka Slezský bigoš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Slezský bigoš:

400 g vepřového masa z plece  | špetka soli a pepře  | 100 g měkkého salámu  | 50 g slaniny  | 2 lžíce sádla  | 1 cibule  | 1 sklenice kysaného zelí cca 500g  | 6 žampiónů  | 5 lžic kečupu nebo protlaku

Postup přípravy receptu Slezský bigoš:

Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a vhodíme do rozehřátého sádla. Opečeme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou slaninu a na větší kostky nakrájený salám, přidáme na silnější plátky nakrájené žampióny a společně ještě chvíli opékáme. Pak podlijeme vodou a dusíme. Kysané zelí propláchneme, zalijeme vodou nebo vínem a uvaříme doměkka. Pak masovou směs i zelí promícháme, můžeme zahustit i lžící sádlové jíšky, ale není to nutné, dochutíme a podáváme s chlebem.


Fotky receptu Slezský bigoš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slezský bigoš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !