Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slovenské perky

fotka Slovenské perky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Slovenské perky:

2 šálky polohrubé mouky  | 1 vejce  | 1 lžička soli (do vroucí vody)  | 4 brambory  | 15 dkg brynzy  | 3 cibule  | 20 dkg slaniny

Postup přípravy receptu Slovenské perky:

Příloha: Osmažená slanina nebo cibule.

Příprava: Uvaříme si brambory ve slupce a pak je očistíme a nastrouháme. Přidáme brynzu a smícháme.

Mouku vypracujeme s vejcem a trochou vody a špetkou soli na nudlové těsto. Těsto rozválíme jako na nudle. Sklenicí naděláme kolečka do těsta (velikost dle libosti). Kolečka plníme směsí z brambor, potom je přeložíme na půlku a prsty zatlačíme okraje.

Perky vložíme do vroucí vody a počkáme až vyplavou a pak je vybereme z vody.


Fotky receptu Slovenské perky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slovenské perky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !