Postup přípravy receptu Smažená krůtí prsíčka s celerem, vlašskými ořechy a pomeranči:
Pomeranče důkladně vydrhneme, nastrouháme z nich kůru a oloupeme je. Odstraníme bílou slupku a pomeranč rozdělíme na dílky. Dáme stranou. Smícháme pomerančovou kůru, džus, sojovou omáčku, cukr, zázvor, pepř a sůl. Cibuli a celer zvolna osmažíme doměkka ve lžíci oleje. Pokud možno použijte "wok" nebo velkou pánev na smažení. Přísady vyjmeme děrovanou lžící a dolijeme zbytek oleje. Do rozehřátého oleje přidáme krůtí nudličky a za častého míchání zvolna smažíme, dokud maso nezměkne.
Do pánve s masem přisypeme cibuli a celer. Přilijeme pomerančovou směs, přidáme ořechy a dílky pomeranče a důkladně promícháme, dokud se přísady neprohřejí.