Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažené bramborové trojhránky

fotka Smažené bramborové trojhránky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Smažené bramborové trojhránky:

1 sáček bramborové těsto  | 1 hrnek hladké mouky  | 300 g plátkové šunky  | 200 g plátkového sýra  | 3 ks vejce  | 1 špetka soli  |  hrnek strouhanky  | 1dcl oleje

Postup přípravy receptu Smažené bramborové trojhránky:

Těsto vypracujeme podle návodu na obalu. Rozválíme ho na moukou posypaném vále na tlouštku asi 1 cm. Poté plát rozkrájíme na čtverce o rozměrech 8x8 cm.
Každý čtvereček naplníme plátkem šunky a sýra a přehneme do trojúhelníku. Těsto na okrajích důkladně přimáčkneme.
Vejce rozklepneme, osolíme, rozšleháme vidličkou a neplněné trojhránky v něm namočíme. Potom je obalíme ve strouhance a osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Trojhránky servírujeme se zeleninovým salátem a studenou majonézovou nebo jogurtovou omáčkou.


Fotky receptu Smažené bramborové trojhránky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené bramborové trojhránky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !