Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažené houby v parmazánovém těstíčku

fotka Smažené houby v parmazánovém těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Smažené houby v parmazánovém těstíčku:

500 g pevných hub  | 500 g brambor  |  tatarská omáčka  | 4 vejce  | 50 g parmazánu (nebo jiného, chuťově výrazného sýra na strouhání )  |  sůl, pepř  | 0,12 l mléka  | 6 lžic hladké mouky  | 6 lžic suchého bílého vína  |  tuk na smažení  |  citrón na ozdobu

Postup přípravy receptu Smažené houby v parmazánovém těstíčku:

Ze žloutků, mouky, mléka, parmazánu, bílého vína, soli, a pepře umícháme hladké těstíčko, do kterého postupně vmícháme z bílků a špetky soli ušlehaný tuhý sníh. Rozpálíme tuk, plátky hub protáhneme těstíčkem, vložíme do pánve a smažíme dozlatova. Usmažené houby osušíme papírovým ubrouskem, rozložíme na talíře, ozdobíme citrónovými dílky a podáváme s tatrskou omáčkou a vařeným bramborem.




Fotky receptu Smažené houby v parmazánovém těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené houby v parmazánovém těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !