Použité suroviny receptu Smažené likérové pomeranče:
dle potřeby: rostlinné máslo na smažení
| 2 ks pomeranč
| na obalení:
| 1 lžička cukr moučka
| 2 lžíce hladká mouka
| 1 ks vejce
| 1 lžíce pomerančový likér
| podle chuti: vanilkový cukr
Postup přípravy receptu Smažené likérové pomeranče:
Pomeranče důkladně oloupeme a pokrájíme je na centimetrové kolečka. V menší míse důkladně rozkvedláme vejce, práškový a vanilkový cukr. Pomalu pak vmícháme pomerančový likér.
Kolečka pomerančů nejdřív obalíme v mouce, pak v ochuceném vejci a z obou stran je po dvou minutách smažíme na rozehřátém rostlinném másle, které je vhodné pro tepelnou úpravu.
Smažené likérové pomeranče podáváme teplé a nejlépe s čokoládovými sušenkami.
Fotky receptu Smažené likérové pomeranče:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!