Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Smažené maso pěti vůní:
50 dkg vepřového, hovězího masa, nebo kachní a kuřecí maso
| 1 lžička soli
| 4 lžíce sádla
| 2 lžíce žlutého vína
| 2 lžíce sójové omáčky
| anýz, pepř, cukr, Wei-su
Postup přípravy receptu Smažené maso pěti vůní:
Maso nakrájíme na větší kousky, dobře prosolíme a prudce osmahneme. Přidáme žluté víno, sójovou omáčku, anýz, bílý pepř, cukr a Wei-su a restujeme do vypražení šťávy. Potom necháme maso vychladnout a nakrájíme na tenké plátky a podáváme studené.
Fotky receptu Smažené maso pěti vůní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!