Vložil: | Veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Smažené srnčí řízky:
500 g srnčí kýty
| 3 stroužky česneku
| sůl
| hrubá mouka
| 2 vejce
| strouhanka
| olej
| tuk na smažení
Postup přípravy receptu Smažené srnčí řízky:
Maso odblaníme, nakrájíme na řízky a z obou stran naklepeme. Česnek utřeme se solí a trochou oleje a touto směsí potřeme naklepané řízky. Necháme je asi hodinu odležet na chladném místě, například v ledničce. Potom řízky obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných se solí a ve strouhance a osmažíme je na rozpáleném tuku doměkka. Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Smažené srnčí řízky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!