Postup přípravy receptu Smažené tofu s křupavým salátem:
1. Tofu nakrájíme na 8 plátků, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a nakonec v sezamových semínkách.
2. Rozehřejeme dostatečné množství oleje a plátky tofu na něm na středním ohni osmažíme dozlatova. Necháme okapat na papírovém ubrousku.
3. Rajčata a papriky očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky či nudličky. Řeřichu odstřihneme. Salát a sójové výhonky omyjeme a necháme okapat
4. Žemle podélně přepůlíme, případně nasucho opečeme. Spodní polovinu obložíme salátem, rajčaty, paprikou, řeřichou, sójovými výhonky a smaženým tofu. Homí polovinu žemle buď přitiskneme navrch, nebo podáváme zvlášť.