Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažené tvarohové knedlíky se švetkami

fotka Smažené tvarohové knedlíky se švetkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Smažené tvarohové knedlíky se švetkami:

těsto  | 1 vejce  | 250 g tvarohu  | 250 g hrubé mouky  | špetka soli  | dle potřeby cukr moučka  |  máslo  |  skořice  |  švestky  |  olej

Postup přípravy receptu Smažené tvarohové knedlíky se švetkami:

Z tvarohu, hrubé mouky, soli a vajíčka vypracujeme hladké těsto. Na pomoučněné desce těsto rozválíme na tenký plát. Rozdělíme ho na malé čtverce a do každého zabalíme jednu švestku a knedlík zakulatíme.
Knedlíky smažíme v hlubším nádobě a ve větším množství rozehřátého oleje. Knedlíky smažíme dozlatova, vyjmeme je a ještě horké obalíme v cukru, který jsme smíchali se skořicí.
Knedlíky podáváme teplé.


Fotky receptu Smažené tvarohové knedlíky se švetkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené tvarohové knedlíky se švetkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles