Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Smažené vepřové žebírko:
700 g vepřové krkovice s kostí
| 150 g strouhanky
| 150 g tuku
| 80 g hladké mouky
| 3 ks vajec
| 0,1 l mléka
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Smažené vepřové žebírko:
Z pečeně odsekneme obratlové a krční kosti, maso opláchneme a nasekáme jednotlivé porce.
Naklepeme je a na okrajích mírně nařízneme, osolíme.
Připravené plátky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích osolených špetkou soli
a rozšlehaných s mlékem, a naposled v prosáté strouhance.
Usmažíme je zvolna v horkém tuku po obou stranách dozlatova.
Fotky receptu Smažené vepřové žebírko:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!