Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažený hermelín s brusinkami

fotka Smažený hermelín s brusinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Smažený hermelín s brusinkami:

4 plátky hermelíny  | 4 plátky šunky  | 1 vejce  | 1 špetku soli  | 4 lžíce mouky  | 8 lžic strouhanky  |  sádlo na smažení  | 1 salátová okurka  | 4 rajčata  | 150 g brusinek  | 1 lžíce červeného vína  | 1 lžíce rumu  | 1 lžička hořčice  | 1 lžička pomerančové kůry  | 1 plátek a šťáva z pomeranče

Postup přípravy receptu Smažený hermelín s brusinkami:

Do misky prolisujeme brusinky, postupně přidáváme ostatní přlísady na přípravu omáčky, vše promícháme a vložíme do ledničky, aby se to dobře rozleželo. Hermelín podélně rozřízneme, proložíme plátkem šunky, přiklopíme druhou částí sýra a přimáčkneme. Stejným způsobem naplníme i ostatní sýry. Naplněné hermelíny obalíme v mouce, rozšleháném osoleném vajíčku a ve strouhance. Na rozpáleném oleji na pánvi je smažíme do zlatova. Podáváme s brusinkovou omáčkou a čerstvou zeleninou.



Fotky receptu Smažený hermelín s brusinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený hermelín s brusinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !