Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený hermelín v kokosu

fotka Smažený hermelín v kokosu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Smažený hermelín v kokosu:

1 ledový salát  | 1 svazek ředkviček  | 100 g mrkev  | 1 bílý jogurt  | 50 g zakysaná smetana  |  zelené bylinky  | 4 hermelín  | 150 g kokos  | 1 vejce  |  olej  |  zelená petrželka  | 400 g chléb

Postup přípravy receptu Smažený hermelín v kokosu:

Zeleninový salát si připravte před smažením sýra. Ledový salát zbavte vrchních listů, omyjte a nakrájejte na osminky. Mrkev očistěte, omyjte a nakrájejte na osminky. Mrkev očistěte, omyjte a nastrouhejte. Zeleninu buď podávejte odděleně, nebo smíchejte na salát a doplňte jogurtovou zálivkou se zakysanou smetanou a zelenými bylinkami. Hermelíny podélně rozkrojte. Obalte je v rozšlehaném vejci a strouhaném kokosu, vše 2x, a osmažte v rozehřátém oleji dozlatova. Salát vychlaďte a přidejte ke smaženému hermelínu. Pokud se rozhodnete pro zeleninu podávanou zvlášť, nečekejte na její vychlazení a rovnou jí hermelín obložte. Jako přílohu podávejte celozrnný chléb.


Fotky receptu Smažený hermelín v kokosu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený hermelín v kokosu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !