Postup přípravy receptu Smažený hermelín v kokosu:
Zeleninový salát si připravte před smažením sýra. Ledový salát zbavte vrchních listů, omyjte a nakrájejte na osminky. Mrkev očistěte, omyjte a nakrájejte na osminky. Mrkev očistěte, omyjte a nastrouhejte. Zeleninu buď podávejte odděleně, nebo smíchejte na salát a doplňte jogurtovou zálivkou se zakysanou smetanou a zelenými bylinkami. Hermelíny podélně rozkrojte. Obalte je v rozšlehaném vejci a strouhaném kokosu, vše 2x, a osmažte v rozehřátém oleji dozlatova. Salát vychlaďte a přidejte ke smaženému hermelínu. Pokud se rozhodnete pro zeleninu podávanou zvlášť, nečekejte na její vychlazení a rovnou jí hermelín obložte. Jako přílohu podávejte celozrnný chléb.