Vložil: | SRNA |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Smažený králík po italsku:
4 plátky králičího masa ( lze i kuřecí)
| 2 vejce
| 2 dcl bílého vína
| 1 špetku soli, pepře
| 1 lžička rozmarýnu, bazalky, oregana, petrželky
| 6 lžic strouhanky
Postup přípravy receptu Smažený králík po italsku:
Maso odblaníme, naklepeme, osolíme a opepříme. Dáme je do mísy a zalijeme vínem. Necháme v chladu cca 2 hodiny. Potom maso lehce osušíme a namáčíme ve vajíčku a ve strouhance. Do vajíčka zamícháme rozsekané bylinky. Řízky usmažíme na tuku Rama Culinesse a podáváme s bramborem sypaným petrželkou.
Fotky receptu Smažený králík po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!