8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený telecí jazyk

fotka Smažený telecí jazyk
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Smažený telecí jazyk:

600 g telecího jazyka  | 1 vejce  | 100 g strouhanky  |  olej  |  ztužený tuk  | 2 lžice mléka  | 40 g hladké mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Smažený telecí jazyk:

Jazyk dobře očistíme, několikrát propereme ve vlažné vodě, vložíme do hrnce s vroucí vodou a uvaříme doměkka.
Jazyk poté vyjmeme, přelijeme studenou vodou, stáhneme a nakrájíme na plátky.
Vejce s mlékem rozšleháme na talíři vidličkou. Plátky jazyka obalujeme v hladké mouce, potom namáčíme v rozšlehaném vejci a nakonec obalujeme ve strouhance. Olej rozpálíme na plotně, vkládáme do něho obalené plátky jazyka a po obou stranách smažíme dočervena.
Podáváme ihned po usmažení, protože zchladnutím jazyk tuhne.

Podáváme s vařenými brambory, posypané petřželkou.


Fotky receptu Smažený telecí jazyk:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený telecí jazyk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles