Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smetanová vepřová pečeně v římském hrnci

fotka Smetanová vepřová pečeně v římském hrnci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Smetanová vepřová pečeně v římském hrnci:

1 kg vepř. plecka  |  sůl  |  pepř  |  sladká paprika  |  chilli  |  česnekový prášek  | 1/8 l červeného vína  | 1 dl vývaru z masa  | 200 g hub čerstvých  | 200 ml smetany  | 60 g eidamu /plátky/

Postup přípravy receptu Smetanová vepřová pečeně v římském hrnci:

Římský hrnec namočte podle návodu. Pepř, papriku, sůl, česnekový prášek a chilli smíchejte, touto směsí dobře potřete maso a dejte je do hrnce. Přilejte k němu vývar a víno, hrnec zakryjte pokličkou, dejte jej do studené trouby a troubu zapněte na 200 st. C.
Pečte asi 90 minut, posledních 20 minut bez pokličky. Hrnec vyjměte z trouby, k pečeni přidejte rozkrájené houby. Pečeni přelejte smetanou a poklaďte ji plátky sýra. Hrnec dejte zpět do trouby a pečte bez pokličky ještě asi 10 minut.


Fotky receptu Smetanová vepřová pečeně v římském hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smetanová vepřová pečeně v římském hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !