Postup přípravy receptu Sójové nudličky s těstovinami :
Jeden sáček sójových nudliček uvaříme podle návodu a vodu nevyléváme, ale uvaříme v ní po vyjmutí sójového masa těstoviny (nejlépe bezvaječné), které poslouží jako příloha k sojovému masu.
Nachystáme si větší misku. Uvařené, scezené sójové nudličky ještě najemno pokrájíme (aby toho bylo víc) a dáme do misky, pokapeme worcesterem, ochutíme harmonií chuti nebo vegetou nebo solí (jak má kdo rád), zasypeme lehce hladkou moukou, dáme jednu plnou polévkovou lžíci plnotučné hořčice, stejně tak kečupu (může být i ostrý) a vše promícháme.
Na pánvi rozehřejeme nejlépe olivový olej a všechnu tuto hmotu dáme do rozpáleného oleje orestovat. Restujeme asi 10 - 15 minut. Hmota nám zhnědne, pokud se připaluje, přilejeme oleje a ztlumíme stupeň (plamen), do opečeného sójového masa přidáme zeleninu - jakoukoliv, ale nejlepší je zavařené červené zelí nebo zavařené červené papričky - krájené. Dobře produsíme.
Do servírovací mísy dáme uvařené těstoviny a po cca 15 - 20 minutách, kdy na pánvi vznikla krásná hmota tuto nandáme na povrch těstovin. K tomu je výborné jako příloha salát z pekingského zelí. Můžeme i posypat strouhaným sýrem.