Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Špagetová hnízda:
400 g špaget
| 350 g mraženého špenátu
| 200 ml rama ke šlehání
| 150 g sýru ricotta
| 3 stroužky česneku
| 1 ks cibule
| špetku soli
| olej dle potřeby
| špetku muškátového oříšku
Postup přípravy receptu Špagetová hnízda:
Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Na Olivovém oleji Bertolli Classico zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, pak přidáme rozmrazený špenát, který předtím uvaříme. Ricottu, Ramu Cremefin eke šlehání a rozetřený česnek vmícháme do částečně zchladlého špenátu a dochutíme muškátovým oříškem. Promícháme se špagetami, trochu prohřejeme a za pomoci lžíce a vidličky vytvoříme hnízda, která dáme na talíře.
Fotky receptu Špagetová hnízda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!