Na rozpáleném oleji zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky (1,5 x 1,5 cm) nakrájené maso a orestujeme.
Poté přidáme obsah sklenice sterilované zeleniny a nakrájíme ji. Můžeme také přidat feferonky.
K zelenině a masu přidáme vodu (je jí plná sklenice od Moravanky) a vše podusíme dokud nebude maso měkké. Potom do směsi nalijeme celý kečup a chvíli povaříme.
Mezitím si v hrnečku rozmícháme mouku ve vodě a směs zahušťujeme podle svého zvyku. Provaříme, aby se ztratila chuť mouky (asi 5 minut), ale za stálého míchání.
Mezitím si ve slané vodě s trochou oleje uvaříme
dle návodu MAGGI Špagety.
Na talíře servírujeme špagety, doprostřed omáčku a vše bohatě posypeme strouhaným sýrem.
Fotky receptu Špagety ragutáty :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!