Použité suroviny receptu Špagety s ananasovou omáčkou a vepřovým masem:
1 balíček špagety
| 500 g vepřová plec
| 1 mražené lečo
| 1 plechovka kostek ananasu
| koření na špagety
| 1 pórek
| 100 g sýra na strouhání
| světlá jíška
| solamyl
| 4 lžíce rajčatového protlaku
| sůl
| voda
Postup přípravy receptu Špagety s ananasovou omáčkou a vepřovým masem:
Vepřovou plec očistíme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Do hrnce nalijeme olej a orestujeme v něm maso spolu s kořením. Poté přidáme na půlkolečka nakrájený pórek částečně podusíme a přidáme lečo, ananas i s nálevem, rajčatový protlak, trochu vody a sůl. Necháme zavařit a vaříme dokud maso nezměkne. Následně zahustíme jíškou nebo solamylem rozmíchaným v troše vody a ještě můžeme dochutit, ještě krátce povaříme jíšku/solamyl. Hotovou omáčku nalijeme na špagety uvařené dle návodu a posypeme strouhaným sýrem.
Fotky receptu Špagety s ananasovou omáčkou a vepřovým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!