Postup přípravy receptu Špagety s krůtím masem:
Česnek a cibuli oloupeme, cibuli nasekáme najemno, česnek nahrubo. Celer očistíme, nakrájíme na jemné plátky a zelenou část odložíme. Celer asi 4 minuty povaříme, pak prudce ochladíme. Cibuli a česnek podusíme na 2 lžicích oleje, přidáme rajčata z konzervy včetně šťávy a papričky nakrájené na tenká kolečka. Vše vaříme na mírném ohni 20 minut. Osolíme a ochutíme pepřem, octem a cukrem.
Těstoviny uvaříme a necháme okapat.
Maso nakrájíme na proužky a opečeme na zbylém oleji. Rajčata oloupeme, zbavíme jader, nakrájíme, osolíme a opepříme. Smetanu vlijeme do omáčky a dobře promícháme.
Maso, rajčata, celer, celerové listy a omáčku dáme na těstoviny a posypeme parmezánem.