Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety ve smetanovém ragú

fotka Špagety ve smetanovém ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Špagety ve smetanovém ragú:

500 g špaget  | 2 stroužky česneku  | 1 svazek zelené petrželky  | 250 ml sladké smetany  | 650 g kuřecích prsíček  | 40 g másla  | 100 ml bílého vína  | 100 g smetanového taveného sýra  | dle chuti sůl  | dle chuti pepře  | dle chuti sladké papriky

Postup přípravy receptu Špagety ve smetanovém ragú:

Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na velmi tenké plátky nebo prolisujeme. Petrželku usekáme najemno. Smetanu promícháme s česnekem a asi polovinou petrželky. Osolíme, opepříme a přidáme papriku.
Maso nakrájíme na menší kostky, které naložíme nejlépe přes noc do smetanového základu. Potom maso scedíme a zprudka osmažíme. Zalijeme vínem, procezenou marinádou, sklenkou vody a dusíme zhruba 10 minut. Do téměř hotového ragú vmícháme tavený sýr, který necháme rozpustit. Omáčku již jen krátce povaříme .
Uvaříme špagety, přelijeme ragú a posypeme zelenou petrželkou.


Fotky receptu Špagety ve smetanovém ragú:

Špagety ve smetanovém ragú
Fotky vložil: Myklyk 
Hodnocení receptu Špagety ve smetanovém ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !