Postup přípravy receptu Špagety za 20 minut:
Ve velkém hrnci uvedťe do varu osolenou vodu. Vhoďte těstoviny a vařte přesně podle uvedeného návodu. Nepřekračujte doporučenou dobu vaření, aby těstoviny nebyly mazlavé. Proti slepování můžete do vody přidat trochu Olivového oleje Bertolli Classico. Zatímco se připravují těstoviny, nakrájejte slaninu na malé kousky, malá rajčátka překrojte napůl, velká stejně jako cuketu pokrájejte na kostky. Ve velké hluboké pánvi rozpalte Olivový olej Bertolli Classico, vsypte slaninu a zhruba 5 minut ji vypékejte dokřupava. Přidejte cuketu a rajčátka, restujte ještě 2-3 minuty. Těstoviny slijte, několik lžic vody z vaření přilijte k restované zelenině a těstoviny vsypte do pánve. Přidejte pesto a promíchejte, aby se vše hezky spojilo. Na talířích posypte špagety strouhaným sýrem.