Vložil: | Alienorka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Špaldoto:
1 baleni špaldy..buď loupaná nebo špaldové kernoto
| maso jako na rizoto
| zelenina jako na rizoto
| 100 g sýr na posypání
Postup přípravy receptu Špaldoto:
Postup je stejný jako u rizota. Jen rýže se nahradí špaldou.
Pokud použiji loupanou, tak ta se musí namáčet den předem. Stejně jako čočka.
Kernoto se nenamáčí. Jen se vaří ve vodě. Takže si uvařím špaldu. Vedle v pánvi si lehce osmahnu maso, pak podleju vodou, podusím a když je poloměkké přidám zeleninu a dusím do měkka. Pak vše smíchám, posypu sýrem a hotovo. Je to snadné a trochu jiné..takže příjemná a hlavně zdravá obměna.
Fotky receptu Špaldoto:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!