Použité suroviny receptu Španělské hovězí v pomalém hrnci.:
2 kg hovězího masa
| 1 lžíce oleje
| 1 masox
| sůl
| pepř
| 120 g pepperoni v plátcích
| 250 ml vody
| 1 cibule
| 400 g černých oliv
| 2 lžíce sekaného česneku
| 400 g konzer. rajčat
Postup přípravy receptu Španělské hovězí v pomalém hrnci.:
Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po všech stranách opečeme. Osolíme, opepříme je a dáme je do pomalého hrnce. Rozpusťte kostku vývaru v horké vodě a nalejeme to do hrnce. Smícháme pepperoni, cibuli, olivy, česnek a rajčata a přidejte taktéž do hrnce. Vařte zakryté na vysoké teplotě 4 hodiny nebo na slabší 8 hodin.
Fotky receptu Španělské hovězí v pomalém hrnci.:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!