Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.07. 2025
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenát po bulharsku

fotka Špenát po bulharsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Špenát po bulharsku:

200 g špenátu  | 1 ks vejce  | 50 g sýra  | 20 ml oleje  | 3 g mouky

Postup přípravy receptu Špenát po bulharsku:

Do horkého tuku s trochou vody vložíme očištěný, umytý a na plátky nakrájený špenát. Dusíme 15 minut. Přidáme mouku a rozmícháme. Sejmeme z ohně, smícháme s vejci a sýrem, položíme na plech či malý pekáček a špenát po bulharsku necháme zapéct.


Fotky receptu Špenát po bulharsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenát po bulharsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !