Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátový nákyp

fotka Špenátový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špenátový nákyp:

2 balíčky mraženého špenátu  | 2 cibule  | kousek másla  |  muškátový oříšek  | 100 g tvrdého sýra  | 4 žemle  | 3 vejce  | 200 g salámu  | 400 ml mléka  |  pepř  |  sůl  | 2 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Špenátový nákyp:

Na másle zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou, přidáme rozmražený špenát, přisolíme a 10 min. dusíme. Přidáme muškátový oříšek. Najemno nastrouháme sýr, salám nakrájíme na kostičky a žemle nakrájíme na plátky. Vejce rozkvedláme v mléce a přidáme sůl a pepř. Ohnivzdornou mísu vymažeme a vyložíme polovinou žemlových plátků krátce namočených ve vejcích s mlékem. Navrstvíme půlku špenátu, kostičky salámu a půlku sýra a přikryjeme zbytkem špenátu. Povrch poklademe ostatními namočenými žemlemi a posypeme druhou polovinou sýra smíchaným se strouhankou.
Pečeme půl hodiny na 200 stupňů.


Fotky receptu Špenátový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !