150 g rýže
| 30 ml oleje
| 3 vejce
| 400 g zmrazeného špenátu
| 80 g cibule
| 2 stroužky česneku
| 100 g strouhaného sýra
| 2 lžíce neslazeného kondenzovaného mléka
Postup přípravy receptu Špenátový nákyp s rýží :
Rýži uvaříme doměkka. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme špenát a podusíme. Do vychladlého špenátu vmícháme žloutky, prolisovaný česnek, uvařenou rýží, asi polovinu sýra a kondenzované mléko. Osolíme a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Směs vložíme do vymaštěné a vysypané zapékací mísy a pečeme v troubě. Hotový pokrm posypeme strouhaným sýrem.
Fotky receptu Špenátový nákyp s rýží :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!