Postup přípravy receptu Špenátový salát s brynzou, ochucený dresinkem s rozmarýnem a medem:
Špenátové listy rozmrazíme, salát omyjeme a obojí natrháme na sousta a promícháme s klobásou nakrájenou na tenké plátky. Vmícháme žloutek a přisypeme sezamová semínka. Brynzu nakrájíme na kostky a opečeme je na oleji. Vyjmeme a necháme je okapat. Do vypečené šťávy na pánvi přilijeme vývar, povaříme jej a necháme vychladnout. Přilijeme ocet, přidáme rozmarýn a med. Dresink osolíme, opepříme a dochutíme bylinkami. K nakrájenému základu salátu přidáme opečený sýr a vše přelijeme dresinkem.
Fotky receptu Špenátový salát s brynzou, ochucený dresinkem s rozmarýnem a medem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!