Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátový věnec

fotka Špenátový věnec
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špenátový věnec:

500 g těstovin nebo rýžových nudlí  | 1 balení mraženého listového špenátu (ne nasekaného)  | 1/2 kelímku smetany ke šlehání  |  hrst nesolených arašídů  | 50 g Nivy  |  olivový olej  |  sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Špenátový věnec:

Špenát rozmrazte, arašídy nakrájete na kousky. Těstoviny uvařte zvlášť dle návodu na obalu. V menším hrnci rozehřejte lžíci olivového oleje a osmahněte na něm nakrájené arašídy do hněda. Přidejte špenát, případně trošku vody, přikryjte poklicí a nechte dusit asi 15 minut. Poté přilijte smetanu a nechejte chvíli podusit, přidejte na kousky nakrájený sýr Niva, nechejte jej rozpustit v omáčce. Osolte, opepřete a případně okořeňte kořením Adžika, pokud máte. Doprostřed talíře dejte hromádku těstovin, obložte je špenátovou omáčkou a podávejte.


Fotky receptu Špenátový věnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátový věnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !