Vložil: | Miisuliii |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![7/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Špenátový věnec:
500 g těstovin nebo rýžových nudlí
| 1 balení mraženého listového špenátu (ne nasekaného)
| 1/2 kelímku smetany ke šlehání
| hrst nesolených arašídů
| 50 g Nivy
| olivový olej
| sůl, bílý pepř
Postup přípravy receptu Špenátový věnec:
Špenát rozmrazte, arašídy nakrájete na kousky. Těstoviny uvařte zvlášť dle návodu na obalu. V menším hrnci rozehřejte lžíci olivového oleje a osmahněte na něm nakrájené arašídy do hněda. Přidejte špenát, případně trošku vody, přikryjte poklicí a nechte dusit asi 15 minut. Poté přilijte smetanu a nechejte chvíli podusit, přidejte na kousky nakrájený sýr Niva, nechejte jej rozpustit v omáčce. Osolte, opepřete a případně okořeňte kořením Adžika, pokud máte. Doprostřed talíře dejte hromádku těstovin, obložte je špenátovou omáčkou a podávejte.
Fotky receptu Špenátový věnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!