Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špikovaná telecí pečeně

fotka Špikovaná telecí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Špikovaná telecí pečeně :

800 g telecí kýty  | 1 mrkev  | 60 g slaniny  | 2 lžíce másla  | 1 lžičku soli  | 1/2 lžičky pepře  | 1/4 l šťávy z pečeně  | 1/8 l bílého vína a smetany  | 1 lžičku solamylu

Postup přípravy receptu Špikovaná telecí pečeně :

Mrkev a slaninu nakrájíme na tenké nudličky, navlékneme do špikovací jehly a protáhneme masem ve směru vláken.
Máslo necháme zhnědnout, maso na něm osmahneme, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme.
Šťávu z pečeně a víno necháme přejít varem a maso podléváme tak, aby dno pekáčku nezůstalo suché, často obracíme.
Smetanu rozkvedláme se solamylem, přidáme ke zbývající šťávě a uvaříme středně hustou omáčku, dochutíme.
Plátky masa podáváme přelité trochou omáčky.


Fotky receptu Špikovaná telecí pečeně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špikovaná telecí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !