Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špikovaná zaječí kýta

fotka Špikovaná zaječí kýta
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Špikovaná zaječí kýta:

1 zajíc  |  ocet  |  špek  |  česnek  |  sůl, pepř  |  bobkový list  |  hřebíček

Postup přípravy receptu Špikovaná zaječí kýta:

Zaječí kýtu naložíme do octa a necháme uležet 6 hod. Pak ji omyjeme studenou vodou. Maso oddělíme od kosti. Prošpikujeme a místo kosti vložíme opepřený špek. Kýtu zabalíme a upevníme nití. Opékáme ji na pánvi 10 min. Pak na mírnějším ohni ještě po 20 min. na každé straně.Přidáme česnek, bobkový list a hřebíček. Zaječí kýtu podáváme buď teplou s přílohami nebo studenou nakrájenou na plátky.


Fotky receptu Špikovaná zaječí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špikovaná zaječí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice