1 červená peprika
| 1 žlutá paprika
| 1 kukuřičný klas
| 400 g vepřové pečeně
| 150 g prorostlé slaniny
| 100 g žampionů
| 1,8 l česnekového oleje
| 1 lžíce ostré hořčice
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Špíz pro trampy:
Papriky nakrájíme na větší kousky. Kukuřičný klas povaříme 20 minut, nakrájíme na silnější kolečka. Vepřovou pečeni a slaninu na kostky. Žampiony podle velikosti na půl. Z česnekového oleje, hořčice, pepře, grilovacího koření a dobromysli umícháme marinádu. Zeleninu, maso, houby střídavě napichujeme na 4 velké jehly. Potřeme marinádou a na 1 hodinu marinujeme. Špízy na grilu podle potřeby otáčíme, grilujeme celkem 20-25 minut.
Fotky receptu Špíz pro trampy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!