Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špízy v řízečku

fotka Špízy v řízečku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špízy v řízečku:

100 g tvrdého sýra  | 100 g klobásy  |  paprika  |  olej na smažení  |  sůl  | 750 g masa na řízky  | 100 g anglické slaniny  | 2 cibule  | na obalení: hladká mouka  | 2 vejce  | 1 lžička sekané petrželky  |  strouhanka  | dle potřeby: hořčice

Postup přípravy receptu Špízy v řízečku:

Maso na řízky, může být vepřové, kuřecí nebo krůtí nakrájíme na větší plátky. Naklepeme je, osolíme a potřeme lehce hořčicí.

Na dřevěnou špejli napichujeme střídavě kousky anglické slaniny, kolečka cibule, klobásky, na kostky nakrájený sýr a barevnou papriku.

Špíz položíme na připravené plátky, zatočíme a dobře obalíme v mouce se sekanou zelenou petrželkou, vejci a ve strouhance. Špízy v řízku dozlatova smažíme nejlépe ve fritéze.

Špízy v řízku podáváme i se špejlí. Ta jde lehce vytáhnout. Jako příloha jsou dobré brambory v jakékoliv podobě nebo bramborový salát.


Fotky receptu Špízy v řízečku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy v řízečku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !