Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.03. 2025
Dnes má svátek Anežka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Splašené brambory

fotka Splašené brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Splašené brambory:

600 g omyté neoloupané brambory  | 150 g šunka  | 3 lučina  |  30% eidam  | 1 cibule  |  papriky (různé barvy)  |  vegeta  |  hořčice  |  olivový olej  |  slunečnicová semínka

Postup přípravy receptu Splašené brambory:

Neloupané syrové brambory překrojíme na polovinu. Vzniklou plochu překrojených brambor potíráme hořčicí a lučinou.
Takto namazané brambory pokládáme nepotřenou stranou na lehce potřený plech (olivovým olejem).
Na lučinu klademe kolečka cibule a pokrájené papriky.
Nássledují plátky šunky, které by měly zakrýt celou plochu brambory. Vše posypeme kmínem a vegetou.
Nakonec posypeme slunečnicovými semínky a pokryjeme 30% sýrem. Plech přikryjeme, aby se nám nepřipaloval sýr a změkly brambory. Těsně před dokončením a vyjmutím z trouby sundáme horní víko plechu, aby získal sýr pěknou kurčičku. Podáváme s ochuceným bílým jogurtem (místo majonézy - jogurt smíchat s bylinkami a vegetou) a čerstvou zeleninou. Dobrou chuť!!!



Fotky receptu Splašené brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Splašené brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !