Vložil: | Čajčkus |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Srbský hrnec:
600 g hovězího nebo telecího masa
| 2 papriky - žluté nebo červené
| 4 vařených brambor
| 100 g slaniny
| 1 cibule
| 1 lilku
| 1 lístek bobkového listu
| 1 cl oleje
| 1 špetku soli a mletého pepře
| 1 lžička zelené petrželky
Postup přípravy receptu Srbský hrnec:
Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájemnou slaninu a maso nakrájené na kostky a opečeme ze všech stran. Přidáme bobkový list a na kostky nakrájené papriky a lilek, osolíme, opepříme, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou asi 30 minut. Pak vsypeme oloupané a na kostky nakrájené brambory, podle chuti dosolíme, krátce povaříme a podáváme zdobé zelelnou petrželkou.
Fotky receptu Srbský hrnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!