Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.01. 2025
Dnes má svátek Edita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí pečínka

fotka Srnčí pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Srnčí pečínka:

750 g srnčího hřbetu  | 60 g sádla  | 30 g uzené slaniny  | 100 g kořenové zeleniny  | 50 g cibule  |  pepř, nové koření, bobkový list  | 30 g hladké mouky  | 30 g másla  |  sůl, vývar

Postup přípravy receptu Srnčí pečínka:

Odblaněný a očištěný srnčí hřbet propíchneme drátem, protáhneme slaninou, osolíme a opečeme na rozpáleném sádle po všech stranách. Na tomtéž sádle osmažíme na kolečka nakrájenou zeleninu a na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme pepř, nové koření, podlijeme trochou vývaru, vložíme opečený hřbet a upečeme v rozpálené troubě do měkka. Během pečení podléváme vlastní šťávou, kterou podle potřeby doplňujeme vařícím vývarem. Upečené maso vyndáme ze šťávy, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme do hněda, zalijeme trochou vývaru, pečlivě rozmícháme a dobře povaříme. Povařenou šťávu scedíme a poléváme jí maso.



Fotky receptu Srnčí pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !