400 - 600 g srnčí kýty bez kosti
| špetka soli
| 1 lžička koření divočina
| 1 lžička worcesterské omáčky
| 2-3 lžíce oleje
| 1 cibule
| 80 g kuřecích jater
| 60-80 g libové anglické slaniny
| 200 g směsi čerstvých hub
| 1 červená paprika
| 2 lžíce kečupu
Postup přípravy receptu Srnčí špízy:
Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme asi na 20 g kousky. Zlehka je naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme worcesterskou omáčkou a lžící oleje. Necháme odležet 2-3 hodiny. Poté plátky napichujeme na jehly střídavě s cibulí nakrájenou na plátky, játry a slaninou. Špízy ze všech stran opečeme na zbylém oleji. Krátce před dohotovením přidáme nakrájené houby, papriku, kečup a společně podusíme.
Fotky receptu Srnčí špízy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!