Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Staročeská krkovička

fotka Staročeská krkovička
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Staročeská krkovička:

600 g vepřové krkovičky  | 240 g celeru  | 60 g tuku  | 60 g hladké mouky  | 1 ks větší cibule  | dle chuti: mletý zázvor  | dle potřeby: voda na podlití  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Staročeská krkovička:

Vepřovou krkovičku vykostíme, omyjeme, osušíme a osolíme, potřeme mletým zázvorem a zprudka na mírném plameni opečeme po všech stranách na rozpáleném tuku (jedné polovině). Na zbylém tuku orestujeme dozlatova nahrubo nakrájený celer a na kolečka nakrájenou cibuli. Na připravený základ vložíme opečenou krkovičku, podlijeme trochou vody a za občasného přelévání výpekem a podléváním vody pečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, orestujeme dozlatova, zalijeme vodou, rozmícháme a za občasného míchání vaříme 20 minut. Ke konci podle potřeby přisolíme, procedíme, maso vrátíme zpět a již jen krátce podusíme.



Fotky receptu Staročeská krkovička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeská krkovička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !