Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staropolský bigos

fotka Staropolský bigos
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Staropolský bigos :

1 kg bílého zelí  | 1 kg kysaného zelí s bobkovým listem  | 1 kg libovějšího vepřového masa  | kousek uzeného masa

Postup přípravy receptu Staropolský bigos :

Zvlášť uvaříme asi 1 kg nakrouhaného bílého hlávkového zelí a 1 kg kysaného zelí s bobkovým listem.
Upečeme asi 1 kg libovějšího vepřového masa, lze požít ovšem i kuřecí, případně různé druhy a zbytky pečených mas, které doma najdeme.
Dále uvaříme kousek uzeného masa (třeba zároveň s kysaným zelím - mňam)a můžeme použít třeba i šunkovou klobásku.
Uvařené zelí slijeme, trochu vody z kysaného zelí si schováme. Ve velkém kastrolu smícháme oba druhy zelí a všechny druhy masa nakrájené na kousky.
Pečeme-li maso čerstvé, přidáme ho i s výpekem.
Během míchání můžeme dolévat vodu z kysaného zelí.



Fotky receptu Staropolský bigos :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staropolský bigos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !