Použité suroviny receptu Steak v citronové marinádě:
0,6 kg hovězí svíčkové
| 75 ml oleje na smažení
| 130 g olivového oleje na naložení
| 1 lžička strouhané citronové kůry
| šťáva ze 4 citronů
| 120 g nasekané mladé cibulky
| 1 lžička drceného barevného pepře
| 1 lžička cukru
| 1 lžíce worcesterové omáčky
| 1 lžíce pikantní hořčice
Postup přípravy receptu Steak v citronové marinádě:
Připravíme marinádu z olivového oleje, worcesteru, hořčice, citronové kůry, drceného pepře a cukru. Vše dobře našleháme, vmícháme nasekanou cibulku a do takto připravené marinády na 24 hodin naložíme steaky. Odleželé maso opékáme na oleji nebo na grilu a podáváme se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Steak v citronové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!