Použité suroviny receptu Steak z uzeného masa s hořčicí:
1 lžíce vinného octa
| 2 lžíce oleje
| 1 lžička hořčice
| 2 plátky uzeného masa asi 1 cm tlusté
| 1 malá plechovka sterilovaných hub
| 1 lžíce sekané petrželky
| 1 špetka soli, pepře
Postup přípravy receptu Steak z uzeného masa s hořčicí:
Smíchejte vinný ocet s 1 lžící oleje, solí, pepřem a hořčicí. Z masa odřízněte tučné kousky z okrajů, aby se steak při pečení neprohýbal. Namíchanou směsí potřete steaky z obou stran a nechte 1 hodinu odležet. Zahřejte zbytek oleje na pánvi a steaky vyjmuté z marinády osmahněte asi 5 minut z každé strany. Vyndejte je a uchovejte teplé. Očistěte houby a nakrájejte na plátky. Dejte je na pánev spolu s marinádou ze steaků, petrželí a zahřejte. Steaky podávejte polité houbovou omáčkou.
Fotky receptu Steak z uzeného masa s hořčicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!