Postup přípravy receptu Stehýnka s česnekovou bagetou:
Nejdříve si připravíme bylinkové máslo, které použijeme na maso i bagetu. Do měkkého másla přidáme po 2 lžících směsi koření „Česneková pomazánka“ a „Bylinkové máslo“ a dobře rozmícháme. Kuřecí stehna opláchneme a prsty uvolníme kůži. Do vzniklé kapsy dáme po lžičce bylinkového másla a rukou přes kůži rozprostřeme do celé kapsy. Stehna již jen posypeme solí a pepřem, nejlépe čerstvě mletým, a dáme péct do trouby nahřáté na 200°C. Po chvíli začne máslo pomalu vytékat a můžeme ho použít na občasné přelití.
Bagety nakrájíme na plátky, ale nedořízneme do konce, takže stále drží pohromadě. Mezi plátky bagety vetřeme bylinkové máslo, zabalíme do alobalu a po 15 minutách přidáme do trouby k masu. Přibližně po dalších 15 minutách jsou stehna i bagety pečené. Vyjmeme je z alobalu a dáme na stůl vcelku, odkud si každý odlam