Použité suroviny receptu Štičí salát s pikantní zálivkou :
400 g filé z mořské štiky
| 250 g čerstvé okurky
| 1 citrón a hlávkový salát
| 1 lžíce hořčice, olivového oleje a nasekaného pórku
| 1 lžička rybího koření
Postup přípravy receptu Štičí salát s pikantní zálivkou :
Maso ochutíme rybím kořením, mírně podlijeme asi 1 dl vody a necháme zvolna vařit asi 10 minut. Na talíři připravíme krájený salát s ostatní zeleninou, pokapeme citrónem s olejem a vložíme plátky ryby. Ze zbytku vývaru připravíme pikantní zálivku přimícháním hořčice, oleje, citrónové šťávy, popřípadě osolíme. Ihned nalijeme na rybu.
Fotky receptu Štičí salát s pikantní zálivkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!