Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šumavská kachna

fotka Šumavská kachna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Šumavská kachna:

1 kachna  | 200 g moravského uzeného masa  | 40 g sušených předem namočených hub  | 3 dl sterilovaných lahůdkových cibulek  | 1 dl bílého vína  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 dl vývaru z masoxu  |  sůl, pepř, kmín

Postup přípravy receptu Šumavská kachna:

Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme, podlijeme a upečeme v troubě dozlatova. Při pečení tučná místa propícháme vidličkou, aby mohl tuk vytéci. Vypečený tuk lžící sebereme nebo slijeme, aby se při dalším pečení nepřepaloval. Na části vypečeného sádla podusíme očištěné a nakrájené houby, na nudličky nakrájené uzené maso a Okapané cibulky. Vše zahustíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, ochutíme vínem, opepříme, osolíme a podusíme. Porce kachny naskládáme do pekáče, navrch rozložíme houby podušené se šunkou a cibulkami, krátce zapečeme a podáváme s brambory.


Fotky receptu Šumavská kachna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šumavská kachna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !